Vem och varför?

Hej!
Välkommen till min nya blogg. Har haft ett par stycken genom åren, en som jag ganska stadigt skrivit i, men den kändes lite för oseriös för det som det ska skrivas om nu....

Jag heter Linnea, känd som Nea (eller Lilli hos dem som kände mig som yngre, typ högstadiet). Tog studenten i våras och flyttade i Augusti till Uppsala för att plugga Data- och Systemvetenskap. Mycket bra utbildning, trots att den kallas "IT-easymode" och "Flum-IT" av de "riktiga nördarna" som sitter och skriver all programmering själv, medan vi får den servarad kan man säga.

Under mina ca tre månader i Uppsala har jag hunnit mer än vissa gör under en livstid... Urplock;
* Lyckats blivit sekreterare i Kårfullmäktige
* Engagerat mig politiskt för PiratPartiet (igen, men vilket parti det var förra gången behåller jag för mig själv)
* Blivit sekreterare i Uppsala Systemvetare
* Vice ordförande i sociala utskottet i Piratstudenterna (vilket i praktiken innebär att lilla Lukas som är ordförande lastar över allt jobb på mig, vilket hittills vart en pubrunda)

Lite oseriösa aktiviteter har jag också hunnit med;
* Blivit tagen av Farbror Blå när jag cyklade mot enkelriktat på Övre Slottsgatan med 1.0 promille i blodet.
* Blivit nollad ordentligt och sprungit runt på stan i svart sopsäck, Mc Donalds-haklapp och BurgerKing-krona.
* Somnat på ca 50 % av alla mina föreläsningar jag haft hittills...

Är sedan ca en månad tillbaka sambo med Linus <3 och Jill.
Ibland går det fort... Lärde känna Linus när jag bodde hos Jill de två första veckorna av min studietid, då jag inte fått min lägenhet. Kom på att Linus var en trevlig prick så vi fortsatte umgås, och det gick så bra att han bad mig flytta in efter ca en månad tillsammans, känns bra.
Har min lägenhet kvar en månad till, (damn you uppsägningstid) sen flyttar Linus till en annan kompis (=lägre hyra) och jag tar över hans rum. Så temporära sambos kan man säga att vi är, men det känns bra, det finns alltid någon där som man kan prata med, alltid någon som har en kram över, något snällt att säga... Me like! :)



Enough for now!
Take care all!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0