Linnea och Linus vs. Ica 0-1...

Hej!
Som nyinflyttad student skaffade jag icakort, dels för bonusen som man får när man handlar, men också för att få rabatter som bara de med icakort har. Sen lägger jag hellre mina pengar på roligare saker än mat, så extrapris är bra grejer :)

Idag fick jag i vanlig ordning hem icas tidning som man alltid får tillsammans med sin bonus-check. Fick ingen check denna månad, men fick däremot ett papper med erbjudnaden som jag hade typ 10-20% rabatt på.
"Åh va bra!" tyckte både sambon och jag, allt passade nämligen in på sånt som vi brukar köpa. Bara att tacka och ta emot =)

Tittade en extra gång på pappret och fick se att de hade valt ut de varor som brukar köpas på det där ica-kortet, "Konstigt" att allt passade in på oss då. Doh! Ägda av ica, men jag är tacksam ändå =)



På lördag firar visst ica-kortet 20 år med massa erbjudanden. Jag och sambon (som de snåla svenssons vi har blivit) så ska vi dit och fynda :P (Men sen att vi lägger ut 1000 kr per månad på våra utseenden är en annan sak...)


Enought for now! Ska titta lite på plugget och sen lägga mig och sova med finaste brevid, finns inget bättre! :)

Tenta i databaser...

Hej! Hade tenta i Databaser idag. Släpade mig dit efter 5 timmars sömn och ännu mindre plugg. Men det som jag faktiskt hade pluggat på kom på tentan, hade alltså pluggat på rätt saker.

Skulle dragit ut ikväll, inte för att det var någon klubb, men gå ut och ta en öl kan man ju alltid. Gruppsmsar alla man brukar hänga med men får inte svar av någon... Typiskt! Får ett svar efter en stund men bestämmer oss för att ställa in och köra det någon annan gång, när även en avhoppad Sara har möjlighet att följa med.


Sitter ute på Polacks nu och tittar på Lukas med sällskap som löser matteuppgifter inför tenta, kan ju säga att jag är glad att jag inte går Datavetenskap, hade ju avlidit.. Skönt att bara ha lite matte inom programmeringen och statistiken, inte massa i^2 och massa, (Förstår inte ens när de ska använda det-.-) Dags att försöka connecta till skolans server igen och fortsätta med programmeringen, men servern krånglar som vanligt...

Rapporterar imorgon om min "Soff-liggar-dag" om jag kommer på något smart :)

Tenta i databaser...

Hej! Hade tenta i Databaser idag. Släpade mig dit efter 5 timmars sömn och ännu mindre plugg. Men det som jag faktiskt hade pluggat på kom på tentan, hade alltså pluggat på rätt saker. Skulle dragit ut ikväll, inte för att det var någon klubb, men gå ut och ta en öl kan man ju alltid. Gruppsmsar alla man brukar hänga med men får inte svar av någon... Typiskt! Får ett svar efter en stund men bestämmer oss för att ställa in och köra det någon annan gång, när även en avhoppad Sara har möjlighet att följa med. Sitter ute på Polacks nu och tittar på Lukas med sällskap som löser matteuppgifter inför tenta, kan ju säga att jag är glad att jag inte går Datavetenskap, hade ju avlidit.. Skönt att bara ha lite matte inom programmeringen och statistiken, inte massa i^2 och massa, (Förstår inte ens när de ska använda det-.-) Dags att försöka connecta till skolans server igen och fortsätta med programmeringen, men servern krånglar som vanligt... Rapporterar imorgon om min "Soff-liggar-dag" om jag kommer på något smart :)

Parley i Uppsala!

Hej!
I oktober var jag och och 3 stycken till härifrån Uppsalas UngPirat / Piratpartiet / Piratstudenterna ner till Linköping för det första Parleyt någonsin. Där samlades pirater från (nästan) hela landet och diskuterade politik och lyssnade på föreläsningar. Mycket intressant.
Nu är det våran tur här i Uppsala att axla manteln och föra traditionen vidare. Vårt parley kommer äga rum den 4-5 april iår.
Jag är huvudansvarig men har några riktigt duktiga människor med mig, så jag är inte alls orolig för att något kommer gå fel. (Vilket jag annars brukar vara när jag är ansvarig för något..)

Mina ansvarsområden är lokal och mat, och lokalen är ordnad, och maten fixad från samma ställe. Så det känns bra att vi har någonstans att vara, bara offerten på mat/lokal-kostnad går ihop med en rimlig deltagar-avgift, men det brukar lösa sig :)

Det som dock oroar mig är att vi saknar Informationsansvarig, alltså den som ska fixa med hemsidan och dylikt, men hoppas någon intresserad dyker upp snart :)

Sitter just nu i en labb-sal och väntar på att läraren ska komma och kolla om jag gjort rätt. Har skrivit av det mesta från andra, eftersom läraren vi har är totalt opedagogisk som inte alls kan förklara eller ge oss små hintar om hur vi ska göra. Delar denna åsikt med de flesta här verkar det som... What to do? What to do..?




RSS 2.0